Gick bra

Han gjorde i början som han brukar, försöker dra sig osv. Men tog det bara lugnt och blev inte upprörd utan var bara soft, och han slappnade av efter ett tag också. Travade på volt efter en rejäl framskrittning där jag först gick bakom och sedan böjde och sänkte djupt på volt. Travade senare i passet över tre bommar i båda varven med krav att han skulle få in perfa avstånd, gick skitbra!
 
Tog sen bort mittenbommen av dom på rak vilket blev ett perfa galoppsprång, om den andra bommen fick vara på andra sidan volten så blev även ett litet skutt där. GIck bra men han blir något ofokuserad i galoppen, gjorde diverse krumbukter och bocksprång i fattningen i början innan energin la sig. Annars var han inte överenergisk idag som han varit alla andra dagar. Och han var jättefin i avtravningen och frustade och tuggade på bettet=bra pass!
 
Han dra sig något in i volterna och blir stark i galoppen, och jag måste även träna på att hålla koll på tömmarna och veta hur hårt jag ska ta. Liksom få in känslan :) 
Förra året

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0