The first day, of the rest of my life - Första uteritten själv!

Idag var han ganska motvillig och ta in, han har liksom hittat sin flock nu och känner sig trygg med dom. Och så kommer jag och ska ta bort honom därifrån.. Syftar väl kanske mest på Killens bakdel som han står vid 24/7.. ;P
Första dagen ute, missförstå mig inte. Det regnade hela dagen förutom när kortet togs. Här har du en närmare titt på täcket Elin :)
Iaf så red jag samma runda som igår fast själv, och nu var han verkligen tittig! Red ner honom till en liten bäck som han drack och stampade omkring i, var ju ganska hett ute idag.

Tanken var idag att jag skulle träna lite kapson arbete och kommunikation. Men vill inte halvplåga honom på ridbanan i detta väder. Vi red ju trots allt ut själva, bara det i sig är kommunikation och tillitsövning.
Smörjde ögonen med skillingaryd salvan, och även "knölarna" vid sadelgjordsläget. Han har även haft ett skavsår precis vid rumpan som i princip är borta nu. Bra salva detdära! Hjälper mot både skav, är mjukgörande och gör så flugorna inte tycker han är lika mumsig.

Dränkte honom i princip i flugspray också, han är ju väldigt fjompig när det gäller sprayflaska och hela alltet. Men det är inte så svårt att träna bort. :)
Ska switcha honom denna veckan, har inte velat göra det än eftersom det varit lite regnigt och då hade det inte fått någon chans att torka in.
Saknar er brudar i stallet också, har liksom inte lika många att driva med här ;D

Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Vi saknar dig med mannen, saknar dina skämt! ;)



Älskar Harpos täcke, så sjukt snyggt ju! :D

2011-06-27 @ 00:19:41
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0