Tappskooooo- igen

Gah, var ute igår och upptäckte att han tappat ena framskon - igen! Så var bara till att ringa hovis. Är ju vädret, är väldigt blött och då blir ju hoven väldigt mjuk. Och dom går ju ute 24/7 + att vi precis bytt hage.. Aja. Jag red alltså inte, han ömmar väldigt mycket och vill absolut inte rinda på honom när man vet att det gör ont. SÅ klippte manen, blev katastrof dock. Men den var nästan så lång så att det började lägga sig ner xD

Uteritt

I onsdags red Harpo ut - Med Jossan! :) Båda två var väldigt glada måste jag säga. Han hade tydligen varit som en unghäst ;)

Dagens klipp

När jag säger att jag har lekt med Harpo, så menar jag typ såhär. (fast inte lika bra då ;))

Lust..

Nu när jag ser att det är några stycken som läser bloggen trots min uppdatering. Och som faktiskt har kommenterat också! ;D Så får jag lite mer lust att blogga.. ;)

Förvånad!?

Med tanke på att min uppdatering var typ förra veckan lr kanske ännu längre sen. Så blev jag en aning förvånad över att jag hade HELA fyra läsare igår.. Hur kan detta komma sig egentligen? x)

Update!

Haha vilken härlig uppdatering jag har alltså x)
Men han har somsagt fått ganska mycket vila, dels för han behöver det och för att jag har jobbat. Så i torsdags så lekte jag mycket med honom i padocken, och han var jätteduktig. Travade löst på volt, och galopperade jämsides och gjorde en perfekt halt mitt i allting. Med andra ord så gick allt helt perfekt.
Idag hade han tappat en sko, och hoslagaren var idag på morgonen och fixade Killen för han hade tappat två stycken.. Vilket känns ganska surt.. Men han iaf ringt och beställt tid, så blir antingen imon eller på fredag.
Tanken var ju att jag skulle rida idag, men med tanke på tappskon så fick jag ju ändra planer ganska snabbt.
Så gjorde lite som i torsdags, lekte mycket men utan galopp lr trav eftersom jag inte vill påfresta hans fot eftersom han är ganska ömfotad.
Så tränade mycket backa och lite buga, och även spansk skritt. Men med tanke på min tråkiga energi idag så blev det inte alls bra, han var ganska ofokuserad, men det är helt mitt fel. För jag var samma sak med tanke på att det är struligt med en del privata saker...
Men iaf, hoppas på tid imon så han slipper gå oskodd! :)

Uteritt på ängen

Tanken var uteritt idag, tänkte plocka lite taggsvamp i skogen som jag såg förra gången. Men red iväg efter nångång så det började skymma lite, och snutten var på helspänn. Så red lite på en äng som jag fått lov att rida på, vill inte riskera att träffa på en älg när han är på det explosiva humöret :P Blev 2 galoppfattningar i princip, och trav med givetvis. Men sen taktade han hem, så han var ganska svettig efteråt. Provade en av Killens saldar idag, den satt som ett smäck på Harpo!
Juste, förra veckan så skoddes Harpo. I fredags :)

RSS 2.0